«Звільни книгу!» – черкаські студенти влаштували клуб буккросингу




13 вересня 2010 року 13:00
ЧНУ ім. Б. Хмельницького, бул. Шевченка, 81
ННІ української філології та соціальних комунікацій
ауд. 326


13 вересня о 13.00 відбудеться презентація унікального для Черкас соціального проекту – книжкового клубу “freebook”. Студенти долучаться до всесвітньої бібліотеки руху «буккросинг». Майбутні редактори та видавці відтепер матимуть змогу вільно обмінюватися книжками і думками про них, абсолютно безкоштовно знайомлячись із новинками книжкового світу і не тільки.

Як вдалося втілити цей задум у життя, звідки візьмуться книги і що таке буккросинг розповість координатор проекту – студентка Кнюпа Юлія.

На презентацію запрошено всіх охочих студентів, викладачів, ЗМІ, молодих черкаських поетів та представників черкаських видавництв.

Проект відбувається за підтримки програми «Майстерня громадської активності», що є програмою регіональних партнерств Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фода ім. Роберта Боша та Спілки мовного та культурного обміну МітОст з українськими партнерами в області неформальної демократичної освіти, Коаліції молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», Науково-навчального інституту української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету ім.. Б. Хмельницького.


Якщо ви не маєте можливості відвідати захід, ми можемо надіслати вам прес-реліз, фото та додаткові матеріали – запитуйте на knyupa@ukr.net.

З повагою, Юлія Кнюпа,
координатор проекту.