Фотосушка — 2018

"Я — студент!

Давайте пожартуємо!"

Студентська рада університету 🤓 спільно з Черкаським буккросинг-клубом "Freebook"📕📙📖📘📔📗 організовує конкурс до Дня студента!😊🧐

Студент – не просто людина, яка постійно вчиться) 😎реалії студентського життя часом такі кумедні, 🙈 а поділитися ні з ким... Отож пропонуємо вам! Фотоконкурс "Я-студент" (давайте пожартуємо)😂🤣 Що потрібно: Формат світлин: А4, фоотопапір Віддавати фото слід представникам студентської ради! Або відразу в каб. 229 (НК 1)🤓🤓🤓 Ваші світлини "сушитимемо" 15-16 листопада у фойє НК 1. Переможців визначатимемо відкритим голосуванням. У вас є час, щоб здивувати нас!😋 А ми здивуємо вас креативними подарунками)🤔

Фотосушку – 2018 завершено!

І це не жарти!😂🤣

До речі, під час проведення фотоконкурсу в університеті побували вихованці гуртка «Юні кореспонденти» Центру дитячої та юнацької творчості м. Черкаси. 

Оскільки це було саме на День студента, 17 листопада, то школярам пощастило також познайомитися ближче з неформальним аспектом життя студентів. Учні із захопленням розглядали світлини з  Фотосушки «Я — студент. Давайте пожартуємо».
 Керівник буккросинг-клубу Людмила Солодка  познайомила дітей із заступником голови студентської ради університету Нікітою Прогуновим, який розповів про переваги нашого ВНЗ та запросив школярів у майбутньому стати частиною нашої університетської родини.

А переможцем Фотосушки – 2018, за підрахунком голосів, став голова студентської ради гуртожитку №5 Руслан Дзюба



Привітаємо переможця!